Suflet Fromage Blanc

Suflet Fromage Blanc
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.77 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 336 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru, soli, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Lody Fromage Blanc, Miód Fromage Blanc, oraz Sernik Fromage Blanc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obficie masło płytkie 2-quart (2-L) naczynie do pieczenia, o bokach, które są co najmniej 2 1/2 cala (8 cm) wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Posyp do środka kilka łyżek cukru, przechyl naczynie, aby pokryć dno i boki, a następnie wyrzuć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Rozgrzej piekarnik do 190°C (375°F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Za pomocą gumowej szpatułki lub miksera elektrycznego z uchwytem łopatkowym rozgnieść bardzo miękkie masło ze skórką cytrynową i skrobią kukurydzianą, aż będzie całkowicie gładkie. Ubić żółtka do uzyskania gładkości, następnie ubić fromage blanc.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Mikserem elektrycznym lub ręcznie ubij białka z solą w czystej, suchej misce (nie plastikowej), aż się spienią. Zwiększ prędkość i bij, aż białe zaczną kopać i utrzymywać swój kształt. Podczas ubijania stopniowo dodawać 10 łyżek cukru, 1 łyżkę na raz. Po dodaniu całego cukru, beat aż sztywny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Jedną trzecią ubitych białek złóż do mieszanki fromage blanc, a następnie złóż pozostałe białka do momentu włączenia. W porządku jest mieć małe kawałki bieli; to jest lepsze niż overfolding ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
7
Zeskrobać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia, delikatnie wygładzić wierzch i posypać pozostałą 1 1/2 łyżki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
8
Piec na środkowym stojaku (lub nieco wyżej, jeśli to możliwe) przez 30 minut, aż góra będzie rumiana, a suflet jest po prostu ustawiony, ale nadal bardzo jiggly w środku, jeśli go szturchniesz. W zależności od piekarnika może to zająć nieco mniej lub więcej czasu. Zamiast iść przez ścisłe czasy pieczenia, dotknij centrum, aby powiedzieć, kiedy to zrobić. Jeśli lubisz swój suflet kremowy w środku, środek powinien być raczej miękki, jak płynny budyń.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Jeśli podoba Ci się bardziej jędrny, możesz go piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie całkiem czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Smak
11
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
12
Ze słodkiego życia w Paryżu Davida Lebovitza. Copyright (c) 2009 by David Lebovitz. Wydane przez Broadway Books.David Lebovitz mieszkał w San Francisco przez dwadzieścia lat, zanim przeniósł się do Paryża. Pieczył w kilku znanych restauracjach, zanim rozpoczął karierę jako autor książek kucharskich i pisarz kulinarny. Jest autorem czterech cenionych książek na temat deserów i pisał dla wielu dużych magazynów spożywczych, dzieląc się sprawdzonymi przepisami pisanymi z zupą humoru. Jego popularny, wielokrotnie nagradzany blog, www.davidlebovitz.com, bawi czytelników z całego świata słodkimi i pikantnymi przepisami, próbując rozwikłać zawiłości życia w Paryżu.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
#13 najlepszych 100 win entuzjastów wina 2014Szata bladożółta z zielonymi refleksami.Aromat: dominacja Sauvignon Blanc ujawnia intensywne smaki białych kwiatów, cytrusów ibiałe owoce. Podczas gdy w ustach Semillon przynosi okrągłość, objętość i bogactwo zprzyjemne nuty owoców cytrusowych. Dobra żywotność prowadzi do wielkiego finału.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn