Suflet czekoladowy Romanoff

Suflet czekoladowy Romanoff
Suflet czekoladowy romanoffa to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 66 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać białka, czekolada, dash vanillan extract, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Suflety z ciemnej czekolady z sosem espresso-czekoladowym, Suflety z białej czekolady z sosem Malinowo-czekoladowym, oraz Suflet czekoladowo-pomarańczowy likierowy z sosem czekoladowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Żółtka wymieszać z 2/3 szklanki cukru i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Dodaj mąkę i mieszaj, aż utworzy gładką pastę. W ciężkim dnie garnka, doprowadzić mleko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodaj pastę jak mieszaninę do mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5
Gotować 2-3 minuty przed mieszaniem. Następnie użyj trzepaczki do wymieszania i użyj drewnianej szpatułki do mieszania, aż pasta nie przykleja się już do boków pot.In oddzielna patelnia, roztopić czekoladę. W międzyczasie umieść pastę w mikserze stojącym i ubijaj przez około 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodać roztopioną czekoladę i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
7
Umieścić w dużej misce i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
8
Białka umieścić w misce z odrobiną soli. Ubijaj, aż zaczną tworzyć bezowe szczyty. Następnie stopniowo dodawać pozostały cukier i nadal ubijać, aż stanie się sztywny. Białka jaj nie powinny ślizgać się, jeśli miska jest przechylona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
9
Dodaj jedną czwartą białek do pasty, składając gumową łopatką. Upewnij się, że pasta czekoladowa jest dobrze włączona na tym etapie. Kontynuuj składanie pozostałych białek, jednej czwartej na raz, aż do dobrego połączenia. Łyżka do masłem i cukrem 5 lub 6 uncji soufflã© potrawy. Gotować przez 15 minut. Posypać cukrem pudrem i podawać z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn