Suflet Brzoskwiniowy

Suflet Brzoskwiniowy
Brzoskwiniowy suflet to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 201 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, skrobię kukurydzianą, krem z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suflet Brzoskwiniowy Georgia, Suflet Brzoskwiniowy Mrożony, oraz Suflet Camembert dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak piekarnika do najniższego ustawienia i usuń środkowy stojak. Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Lekko posmaruj 6 (8-uncjowe) suflety w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
3
Posypać równomiernie 2 łyżkami cukru granulowanego. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
4
W maszynce umieścić brzoskwinie i 1/3 szklanki cukru granulowanego; procesować do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Połącz mieszankę brzoskwiń, skrobię kukurydzianą, sok, sól i żółtka jaj w średnim rondlu, dobrze mieszając trzepaczką; doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 1 minutę, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem. Fajne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
7
W dużej misce wymieszać śmietanę z kamienia nazębnego i białek i ubijać mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodać pozostałą 1/3 szklanki cukru granulowanego, 2 łyżki na raz, ubijając aż powstaną sztywne szczyty (nie przegotować). Delikatnie wymieszać 1/4 białka w mieszaninie brzoskwiniowej i delikatnie złożyć w pozostałej mieszaninie białka. Delikatnie łyżkę mieszanki do przygotowanych potraw. Ostro stuknij naczynia 2 lub 3 razy na blacie do poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
9
Umieść naczynia na blasze do pieczenia i umieść blachę do pieczenia na Dolnym stojaku piekarnika 425. Natychmiast obniżyć temperaturę piekarnika do 350 (nie wyjmować sufletów z piekarnika).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Piec przez 28 minut w temperaturze 350 lub do czasu, aż drewniany kilof włożony w bok Suflera wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
11
Posypać równomiernie cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn