Suflet Brzoskwiniowy
Brzoskwiniowy suflet to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 201 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, skrobię kukurydzianą, krem z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suflet Brzoskwiniowy Georgia, Suflet Brzoskwiniowy Mrożony, oraz Suflet Camembert dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika do najniższego ustawienia i usuń środkowy stojak. Rozgrzej piekarnik do 42
Lekko posmaruj 6 (8-uncjowe) suflety w sprayu do gotowania.
Posypać równomiernie 2 łyżkami cukru granulowanego. Odstawić.
W maszynce umieścić brzoskwinie i 1/3 szklanki cukru granulowanego; procesować do uzyskania gładkiej konsystencji.
Połącz mieszankę brzoskwiń, skrobię kukurydzianą, sok, sól i żółtka jaj w średnim rondlu, dobrze mieszając trzepaczką; doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 1 minutę, stale mieszając trzepaczką.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem. Fajne 5 minut.
W dużej misce wymieszać śmietanę z kamienia nazębnego i białek i ubijać mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodać pozostałą 1/3 szklanki cukru granulowanego, 2 łyżki na raz, ubijając aż powstaną sztywne szczyty (nie przegotować). Delikatnie wymieszać 1/4 białka w mieszaninie brzoskwiniowej i delikatnie złożyć w pozostałej mieszaninie białka. Delikatnie łyżkę mieszanki do przygotowanych potraw. Ostro stuknij naczynia 2 lub 3 razy na blacie do poziomu.
Umieść naczynia na blasze do pieczenia i umieść blachę do pieczenia na Dolnym stojaku piekarnika 425. Natychmiast obniżyć temperaturę piekarnika do 350 (nie wyjmować sufletów z piekarnika).
Piec przez 28 minut w temperaturze 350 lub do czasu, aż drewniany kilof włożony w bok Suflera wyjdzie czysty.
Posypać równomiernie cukrem pudrem.