Suflet a la KC
Suflet a la KC może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 16G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, musztardę, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Suflet Yam", Suflet Jajeczny, oraz Suflet Serowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 2-ćwiartowe naczynie zapiekane, a wnętrze pokryj parmezanem.
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Ubijaj mąkę i stopniowo ubijaj mleko, aby nie tworzyły się grudki. Gotować, mieszając, aż gruby i jasnobrązowy kolor.
Zdjąć z ognia i wymieszać z musztardą i pieprzem cayenne.
Ubić żółtka i ser Cheddar, następnie wymieszać z szynką. Odstawić mieszaninę na bok.
W czystej, suchej szklanej lub metalowej misce ubijamy białka do miękkich, ale mocnych szczytów. Złóż mieszaninę sera na białka jaj za pomocą gumowej szpatułki.
Dobrze wymieszać, ale nie za długo, lub mieszanina będzie spuszczać powietrze. W porządku jest mieć jakieś białe smugi.
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Umieść naczynie na większej płytkiej patelni i umieść je w nagrzanym piekarniku. Napełnij zewnętrzną patelnię wodą. Para pomoże podnieść suflet.
Piec przez 50 do 60 minut w nagrzanym piekarniku.
Wyjąć naczynie zapiekanki z łaźni wodnej. Suflet będzie miał złoty kolor na skorupie i może lekko spaść po wyjęciu z piekarnika. To jest w porządku!