Strawberry-Precel Icebox Pie
Ten przepis służy 8. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 751 kalorii, 9g białka, oraz 54g tłuszczu. Mieszanka mocno brązowego cukru, patyczki precla, truskawki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Truskawkowe Ciasto Lodowe, oraz Truskawkowe Ciasto Lodowe.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 3 składniki; mocno nacisnąć na dole, po bokach i na wardze lekko nasmarowanej 10-calowej płyty pie.
Piec 10 do 12 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć z piekarnika do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić (około 30 minut).
Truskawki przetwarzać w maszynce do jedzenia, aż drobno posiekane, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby.
Skondensowane mleko i kolejne 2 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą gładkie. (Użyj nasadki trzepaczki, jeśli używasz miksera stojącego.)
Dodać truskawki; ubijać z małą prędkością aż do wymieszania.
Przełożyć do dużej miski.
Ubij 3/4 szklanki śmietany do ubijania z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty; delikatnie złóż bitą śmietanę w mieszaninę truskawkową. Łyżkę do przygotowanej Skórki. Przykryć i zamrozić od 8 do 12 godzin lub do momentu, aż będzie twardy.
Ubić Pozostałe 1 1/4 szklanki śmietany ubijającej z dużą prędkością, aż do uzyskania piany; stopniowo dodawać granulowany cukier, ubijając aż do uzyskania miękkich szczytów.
Rozłożone na cieście. Zamrozić 1 godzinę lub do momentu, aż bita śmietana będzie jędrna.