Strawberry-Precel Icebox Pie

Strawberry-Precel Icebox Pie
Ten przepis służy 8. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 751 kalorii, 9g białka, oraz 54g tłuszczu. Mieszanka mocno brązowego cukru, patyczki precla, truskawki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Truskawkowe Ciasto Lodowe, oraz Truskawkowe Ciasto Lodowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać razem pierwsze 3 składniki; mocno nacisnąć na dole, po bokach i na wardze lekko nasmarowanej 10-calowej płyty pie.
3
Piec 10 do 12 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić (około 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Truskawki przetwarzać w maszynce do jedzenia, aż drobno posiekane, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Skondensowane mleko i kolejne 2 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą gładkie. (Użyj nasadki trzepaczki, jeśli używasz miksera stojącego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Dodać truskawki; ubijać z małą prędkością aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
8
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Ubij 3/4 szklanki śmietany do ubijania z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty; delikatnie złóż bitą śmietanę w mieszaninę truskawkową. Łyżkę do przygotowanej Skórki. Przykryć i zamrozić od 8 do 12 godzin lub do momentu, aż będzie twardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
TruskawkiTruskawki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
10
Ubić Pozostałe 1 1/4 szklanki śmietany ubijającej z dużą prędkością, aż do uzyskania piany; stopniowo dodawać granulowany cukier, ubijając aż do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
11
Rozłożone na cieście. Zamrozić 1 godzinę lub do momentu, aż bita śmietana będzie jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn