Strawberry-Peach Pops
Jeśli $1.3 za porcję spada w budżecie, truskawkowo-brzoskwiniowe Pops może być spektakularny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 202 kalorie, 9g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalny jogurt zbieraj brzoskwinie, miód, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Peach Pie Pops, waniliowe brzoskwinie, oraz Jagodowo-Brzoskwiniowy Ice Pops.
Instrukcje
Umieścić soję, truskawki, jogurt i miód w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć; zmiksować na dużej prędkości około 1 minuty lub do gładkości.
Napełnij każdą filiżankę około 1/4 szklanki mieszanki jogurtu.
Umieścić kubki w zamrażarce, aż częściowo zamrożone, o 45 protokół.
Włóż patyczki; zamrażać do twardości, około 1 godziny 30 minut. Aby służyć, Usuń kubki.