Stosy ryb z meksykańską cremą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,68 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 695 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka liści oregano, sól i pieprz, ser feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Meksykańskie Stosy Przekąsek, Tandetne Meksykańskie Stosy Nacho, oraz Grillowana meksykańska kukurydza z cremą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, mieszaj cebulę w oliwie z oliwek, aż kuleją, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj rybę i delikatnie mieszać, aż nieprzezroczyste Na zewnątrz, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Dodaj sok z cytryny i 2 łyżki oregano (2 łyżeczki, jeśli używasz suszone) i gotować, delikatnie mieszając od czasu do czasu, aż większość płynu odparuje i ryby jest nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne patrząc w centrum (wyciąć do testu), 1 do 2 minut. Delikatnie wymieszaj pomidory i dodaj sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Lay 4 tortille płasko na 14-przez 17-calowy Nonstick blachy do pieczenia (jeśli nie masz arkusz nonstick, płaszcz zwykły jeden lekko sprayu oleju do gotowania). Podziel połowę mieszanki ryb między tortille i rozłóż poziom do 1/2 cala krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Jedną trzecią sera posypać równomiernie rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Ułóż kolejną tortillę na każdym stosie i wierzch równo z pozostałą mieszanką rybną i kolejną trzecią serem. Przykryć pozostałymi tortillami i posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do Podania
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 400, aż ser na wierzchu zacznie brązowieć, 10 do 12 minut.
Tymczasem w małej misce wymieszaj cremę z pozostałą łyżką oregano (1 łyżeczka jeśli używasz suszonego). Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś stosy ryb na talerze. Top równo z plasterkami awokado i mieszanką crema.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Awokado
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Meksykańska Crema
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Do Szczotkowania I Smażenia
9
Udekoruj klinami cytryny, aby przecisnąć stosy do smaku.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.