Stop - and-Go cookie Pops
Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukierki czekoladowe M & M', patyczki rzemieślnicze, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cookie Pops, Under The Sea Cookie Pops, oraz Cookie Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w średniej misce, wymieszać mix cookie, masło, jajko i mąkę, aż miękkie formy ciasta.
Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto o grubości około 1/4 cala.
Pokrój ciasto na prostokąty o wymiarach 3x1 cali, Używając kółka do ciasta lub noża. Włóż 1 cal drewnianego patyczka na 1-calową stronę każdego ciastka. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść ciasteczka w odległości 2 cali.
Piec 7 do 9 minut lub do krawędzi są lekkie borwn. Natychmiast naciśnij czerwone, żółte i zielone cukierki do każdego ciastka. Cool 2 minuty; usuń z arkuszy cookie do stojaków do gotowania. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.