Stir-Fry Z Indyka Morelowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smażyć morelę z indyka. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 301 kalorii, 32G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kuskus, cebulę, groszek śnieżny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mongolska Wołowina Stir-Fry, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć skrobię kukurydzianą, nektar moreli, sos sojowy, ocet i płatki czerwonej papryki, aż będzie gładka.
Na dużej patelni nonstick lub wok, smażyć indyka w oleju rzepakowym i sezamowym, aż nie będzie już różowy.
Dodać groszek, cebulę i paprykę czerwoną; smażyć na chrupiąco-miękko.
Mięso i warzywa wyjąć łyżką szczelinową; utrzymywać ciepło.
Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej i stopniowo dodawać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje. Powrót mięsa i warzyw na patelnię; wrzucić do herbu.
Podawać z kuskusem w razie potrzeby.