Stir-Fry wołowe i warzywne
Wołowina i warzywa Stir-Fry jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz warzywa stir-fry, lite sos sojowy, skrobia kukurydziana, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
W międzyczasie wymieszać sos sojowy, dressing i imbir, aż do wymieszania; odstawić. Wrzucić mięso ze skrobi kukurydzianej; gotować i mieszać w dużej patelni nonstick spryskane sprayem do gotowania na średnim ogniu 3 min. albo do końca.
Dodać warzywa i mieszankę sosu sojowego; gotować i mieszać 3 min. lub do momentu zagęszczenia sosu i podgrzania warzyw.
Łyżka ryżu; wierzch z orzechami.