Stilton-Nadziewane Pieczone Gruszki
Stilton-nadziewane pieczone gruszki to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pekanów, żurawiny, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Gruszki, Orzechy Włoskie I Stilton, Pieczone Gruszki Z Cytryną, Orzechami Włoskimi I Miodem, oraz Pieczone słodkie ziemniaki nadziewane żurawiną, gruszkami i orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukier i masło w małej misce, i mieszać, aż dobrze wymieszane.
Dodaj ser, żurawinę i orzechy pekan; dobrze wymieszaj.
Cut 1 cal od końca łodygi każdej gruszki; reserve top.
Wyjąć rdzeń z końca łodygi i wyjąć około 2 łyżki miąższu z każdej połowy gruszki, aby utworzyć filiżankę, za pomocą kuleczki melonowej lub łyżki. Jeśli to konieczne, wyciąć około 1/4 cala od podstawy gruszek, więc będą siedzieć płasko.
Umieść gruszki w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali. Każdą gruszkę napełnij około 2 łyżkami mieszanki cukru i wymień na każdą z nich.
Połączyć sok i portu w małej misce; wlać do naczynia do pieczenia.
Pieczemy gruszki w temperaturze 375 przez 30 minut lub do miękkości.