Steve ' s Bodacious Barbecue żeberka
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Steve ' s Bodacious Barbecue żeberka może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 1082 kalorie, 44g białka, oraz 74g tłuszczu. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cebuli w proszku, pieprz cayenne, mielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 godzin i 30 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Steve ' s Bodacious Barbecue żeberka, Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, oraz Rub do żeberek z grilla.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać paprykę, pieprz cayenne, czosnek w proszku, cebula w proszku, sól, mielony czarny pieprz, kminek, brązowy cukier, cynamon, goździki i gałka muszkatołowa. Nałożyć obficie na żebra.
Umieść żeberka w dużej patelni do pieczenia, przykryj i włóż do lodówki na noc.
Wyjąć żeberka z lodówki na 1 godzinę przed paleniem.
Przygotuj palacz Na Zewnątrz, doprowadzając temperaturę do 200 do 225 stopni F (95 do 110 stopni C).
Wędzić żebra przez 6 do 8 godzin, dodając wióry drzewne, aby utrzymać stały dym (około jedna garść co 30 do 45 minut). Żeberka są wykonywane, gdy chrupiące na zewnątrz i miękkie wewnątrz.
Wyjąć z palacza i odstawić na 15 do 20 minut przed podaniem.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego można spróbować to A. Rafanelli Dry Creek Zinfandel. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![A. Rafanelli Dry Creek Zinfandel]()
A. Rafanelli Dry Creek Zinfandel
A. Rafanelli to legendarny winiarz Dry Creek Valley. Ich produkcja jest wysoko rozdzielona między klientów list mailingowych i długoletnich kont restauracyjnych. Kilka przypadków trafia również do dystrybutorów i sprzedawców detalicznych, z których większość ma również długie relacje z winiarnią. Robią Cabernet Sauvignon i Merlot, ale Zinfandel jest ich wizytówką. Ich Zinfandel jest w zasadzie punktem odniesienia dla tej odmiany i umieścił suchy Dreek Zinfandel na mapie.Jest to klasycznie stylizowany, dobrze zbalansowany Zinfandel, który ma doskonałą strukturę i dobrą kwasowość. Unikalne wśród większości Zinfandeli, jest to wino, które jest zbudowane do nienagannej równowagi wieku.