Stelaż z jagnięciną z Jus i marchewką i szparagami

Stelaż z jagnięciną z Jus i marchewką i szparagami
Crusted Rack z jagnięciny z Jus i dziecko marchew i szparagi może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 26g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 5,15 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szałwię, bułkę tartą, jagnięcinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest świetne. Podobne przepisy to Stelaż z jagnięciną z Jus i marchewką i szparagami, Stelaż z jagnięciną, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Doprawić jagnięciną solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Stojak BaranekStojak Baranek
3
Rozgrzać olej na dużej patelni. Po podgrzaniu dodać jagnięcinę i podsmażyć na złoty kolor, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
W misce umieścić pokruszone orzeszki piniowe, bułkę tartą, szczypiorek, czosnek i parmezan; wszystkie składniki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
ParmezanParmezan
SzczypiorekSzczypiorek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
5
Ułożyć podsmażoną jagnięcinę na patelni. Łyżka musztardę pełnoziarnistą na górze, aby pokryć całą stronę mięsa stojaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorczyca PełnoziarnistaGorczyca Pełnoziarnista
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Posypać mieszaninę okruchów chleba na pokrycie musztardy. Gdy jagnięcina zostanie pokryta równomierną warstwą mieszanki, umieść patelnię do pieczenia w piekarniku i gotuj do średnio rzadkiego około 10 do 15 minut. Po wyjęciu z piekarnika wyjąć jagnięcinę z patelni i odstawić na talerz, aby odpocząć na około 10 minut. W międzyczasie umieść patelnię na górze pieca i rozpal bulion wołowy, Porto i sok pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Bulion WołowyBulion Wołowy
MusztardaMusztarda
ChlebChleb
JagnięcinaJagnięcina
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Dodaj gałązki szałwii i tymianku i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, aby szybko zmniejszyć. Po zmniejszeniu łyżka jus nad jagnięciną i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
JagnięcinaJagnięcina
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
8
W rondlu wrzącej osolonej wody dodaj marchewkę i gotuj przez około 3 do 4 minut. W połowie drogi dodać przycięte szparagi i gotować przez około 1 do 2 minut. Po zakończeniu odcedzić wszystkie warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchewki Dla DzieciMarchewki Dla Dzieci
WarzywaWarzywa
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Podawać z pieczoną jagnięciną.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia54
Magazyn