Stelaż wieprzowy z ziołami
Ziołowy stelaż wieprzowiny jest bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 35. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grubo zmielonego pieprzu, pietruszki, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stelaż Wieprzowy Z Ziołami, Herb-kruszony stelaż jagnięcy, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Trim nadmiar tłuszczu z mięsa; rozprowadzić równomiernie musztardą.
Wymieszaj bułkę tartą, pietruszkę, szczypiorek, rozmaryn, 3 łyżki. z oleju, soli i pieprzu; naciśnij równomiernie na mięso.
Umieścić na stojaku w patelni do pieczenia.
Wymieszać marchew i cebulę; wymieszać z pozostałą 1 łyżką. olej.
Dodaj do patelni z mięsem.
Piec 1 godz. 30 min. do 2 godzin lub do pomiaru temperatury mięsa 71°.
Odstawić 10 do 15 min. przed krojeniem.
Podawać z marchewką i cebulą.