Stelaż pieczony z jagnięciny z naturalnym Jus
Pieczony Stojak z jagnięciny z naturalnym Jus może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 4. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 318 kalorii, 12g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bulion, amerykańską jagnięcinę, ozdoby z szafki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 29%. Podobne przepisy to Pieczeń Z Jagnięciny Z Pikantnym Sosem Jagnięcym, Pieczony stelaż z jagnięciny, oraz Pieczony stelaż z jagnięciny.
Instrukcje
Doprawić jagnięcinę i pozwolić jej osiągnąć temperaturę pokojową. Rozgrzej piekarnik do temperatury 230°C (450°F).
Rozłóż Lamb ozdoby lub gulasz mięso na dnie patelni tylko wystarczająco duży, aby utrzymać stojak i pieczenia, aż lekko rumiane, o 30 protokół.
Umieść regał na wierzchu ozdób (ta podstawa ozdób nazywa się fonçage) i wsuń do piekarnika. Pieczeń do sprężystego w dotyku, o 25 protokół.
Odstawić na 15 minut, luźno przykryte folią aluminiową.
Umieść patelnię na górze pieca i zalej filiżanką (250 mililitrów) bulionu. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż na patelni powstanie brązowa skorupa karmelizowanych soków.
Wylać płynny tłuszcz unoszący się na wierzchu. Ponownie spalić filiżanką (250 mililitrów) bulionu i zeskrobać soki. Karmelizację powtórz tyle razy, ile jest to możliwe, zanim ostatni raz odtłuścisz. Podaj jus w łódce z sosem przy stole.
Przedruk za zgodą sosy: klasyczny i współczesny SOS robiony przez Jamesa Petersona, © 2008 John Wiley & Sons, Inc.