Stelaż jagnięcy z jogurtem ogórkowym

Stelaż jagnięcy z jogurtem ogórkowym
Stelaż jagnięcy z jogurtem ogórkowym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Na $5.94 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 882 kalorie, 31g białka, oraz 80 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, koperek, jogurt, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bulion jagnięcy z jogurtem ogórkowo-miętowym, Hamburgery z indyka jagnięcego w sosie jogurtowym ogórkowym, oraz Chile-klopsiki jagnięce z kminkiem z jogurtem i ogórkiem.

Instrukcje

1
Jogurt Ogórkowy
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
JogurtJogurt
2
Wyłożyć durszlak poczwórną warstwą gazowej i wlać jogurt do gazowej. zawiesić na dużej misce i przechowywać w lodówce przez 48 godzin, umożliwiając odprowadzenie wilgoci z jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
DurszlakDurszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ogórki obrać i zetrzeć na tarce. doprawić 1 łyżeczką soli i zawiesić w poczwórnej warstwie ściereczki serowej, aby odsączyć nadmiar wilgoci, około 1 godziny. Odmierz 1 szklankę odsączonego jogurtu i odstaw resztę do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
SerSer
JogurtJogurt
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
4
Połącz kubek jogurtu i odsączonych ogórków w średniej misce. wymieszaj sok z cytryny i oliwę z oliwek. Czosnek zetrzeć na tarce do mikrowłókien i złożyć posiekany koperek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OgórekOgórek
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
JogurtJogurt
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MicroplaneMicroplane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dobrze wymieszać i doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
6
Regał Z Pieczoną Jagnięciną
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
7
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu. doprawić jagnięcinę obficie solą. umieść stojak na patelni tłuszczu stronie w dół i sear na dużym ogniu, aż rumiane, 2 1/2 do 3 protokół. Obróć i uszczelnij dno na 1 minutę. Obróć stojak z powrotem na tłustą stronę i dodaj masło, tymianek i czosnek. Ostudzić stelaż z masłem przez 2 1/2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Przełożyć bok tłuszczu baranka do stojaka z drutu ustawionego w blasze do pieczenia i piec w piekarniku przez 10 minut. Obróć stelaż jagnięcy, podlej masłem i wróć do piekarnika na kolejne 10 minut. wyjmij stelaż jagnięcy z piekarnika, odwróć go i jeszcze raz podlej. piec w piekarniku przez kolejne 10 do 15 minut, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 130° do 135 ° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
10
Pozostaw stojak jagnięcy na 10 do 15 minut przed krojeniem. podawać z jogurtem ogórkowym i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Heirloom TomatoHeirloom Tomato
Stojak BaranekStojak Baranek
OgórekOgórek
JogurtJogurt
11
Wydrukowano za zgodą I Love New York: Ingredients and Recipes by Daniel Humm and Will Guidara, © 2013 Ten Speed PressA pochodzący ze Szwajcarii Daniel Humm rozpoczął szkolenie kulinarne w młodym wieku, a następnie gotował w wielu najlepszych szwajcarskich hotelach i restauracjach. Humm zdobył swoją pierwszą gwiazdkę Michelin w wieku dwudziestu czterech lat jako szef kuchni w Gasthaus Zum Gupf w szwajcarskich Alpach. W 2003 roku przeniósł się do Stanów Zjednoczonych i został szefem kuchni w San Francisco ' s Campton
12
Miejsce, gdzie otrzymał cztery gwiazdki z San Francisco Chronicle. Trzy lata później został szefem kuchni Eleven Madison Park.Pochodzący z Sleepy Hollow w Nowym Jorku Will Guidara od trzynastego roku życia jest zanurzony w branży restauracyjnej. Jest absolwentem school of Hotel administration na Cornell University i uczęszczał do szkoły kulinarnej na północy Hiszpanii. Guidara szkolił się w jadalniach Tribeca Grill, Spago i Tabla i otworzył restauracje w Muzeum Sztuki Nowoczesnej, zanim został dyrektorem generalnym Eleven Madion Park w 2006 roku.Pod kierownictwem Humma i Guidary, Eleven Madison Park otrzymał cztery gwiazdki od New York Timesa, zdobył trzy gwiazdki Michelin i otrzymał pożądane miejsce na liście San Pellegrino 50 najlepszych restauracji na świecie. Restauracja otrzymała również sześć nagród Jamesa Bearda, w tym wybitnego szefa kuchni i znakomitą restaurację w Ameryce. W 2011 roku Humm i Guidara kupili Eleven Madison Park, a na początku 2012 roku otworzyli przestrzenie gastronomiczne w hotelu NoMad. Są także autorami książki Eleven Madison Park: The Cookbook.
Składniki, których będziesz potrzebować
PijPij
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn