Steki z trawy z Kalamata-Olive Chimichurri

Steki z trawy z Kalamata-Olive Chimichurri
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj steków z trawy z Kalamata-Olive Chimichurri. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz pieprz cayenne, gruba sól koszerna, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Steki z trawy z Kalamata-Olive Chimichurri, Grillowane steki Rib-Eye karmione trawą z winegretem Balsamiczno-kaparowym, oraz Steki z polędwicy wołowej karmione trawą z Podsmażonymi grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżki oleju w ciężkimedium patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj pokrojony czosnek, czerwoną paprykę i liść ciasta. Mieszaj do pachnącego, ok. 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CzosnekCzosnek
3
Dodaj szalotki i sautéuntil tylko półprzezroczyste, o 2minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
4
Zdjąć z ognia; wymieszać natkę pietruszki, oliwki i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
OliwkiOliwki
5
Dodaj 1 łyżkę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Dodać więcej wody przez łyżeczki do herbaty do cienkich asneeded. Doprawić chimichurri solą i pieprzem. Czy do przodu: może być 2 godziny do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
PieprzPieprz
7
Odstawić w temperaturze pokojowej.
8
Steki Rub z 1 łyżką stołowąolej i prasowany czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
StekStek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
9
Posypać boki każdego steku z 1/2 łyżeczki papryki, 1/4 łyżeczki soli, cayenne i ogromnej ilości czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PaprykaPapryka
StekStek
SólSól
10
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut lub do 2 godzin.
11
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Brushheavy bardzo duża patelnia odporna na piekarnik (najlepiej żeliwo) z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
13
Podgrzać na dużym ogniu, aż prawie do pieczenia.
14
Dodaj steki. Gotować dopochudzone, o 5 protokół. Turnsteaks i patelnia transfer tooven. Pieczeń aż do natychmiastowego odczytu termometr włożony poziomointo steki rejestruje 43° do115 ° F na rzadkie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Niech steki odpocząć 5 minut.Cienko pokroić w poprzek. Spoonchimichurri over.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Można spróbować wina Miranda Lambert County Road Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn