Steki z polędwicy wołowej z tarką z korzenia selera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj steków z polędwicy wołowej z tarką z korzenia selera. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 751 kalorii. Na 7,27 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, masło, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nadziewana polędwica wołowa z fasolką i Puree z korzenia ziemniaczano-selerowego, Tarka Z Korzenia Selera, oraz Tarka Z Korzenia Jabłka I Selera.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż jedną czwartą plastrów korzenia selera w płytkim naczyniu 1-quart gratin. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Powtórz z pozostałymi plastrami korzenia selera, aby utworzyć 4 warstwy; doprawić między każdą warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Śmietanę zalać korzeniem selera i doprawić 1 łyżką masła. Przykryć folią i piec 30 minut.
Wyjąć folię i piec przez około 30 minut dłużej, aż rumiane na górze i korzeń selera jest miękki po przekłuciu nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki
5
Odstawić na 15 minut. Zostaw włączony piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Na dużej patelni żaroodpornej rozpuść 1 łyżkę masła w oliwie z oliwek. Przyprawić steki solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż na dnie pojawi się brązowa skórka, o 3 protokół. Włącz steki, przenieść patelnię do piekarnika i gotować przez około 12 protokół średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.