Steki Marynowane W Porcie
Steki marynowane w porcie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,44 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, sos worcestershire, port i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Steki z polędwicy wołowej z redukcją Porto i serem pleśniowym, Steki z polędwicy z papryką i czosnkiem w sosie portowym, oraz Steki z polędwicy z sosem żurawinowo-portowym i serem Gorgonzola.
Instrukcje
Połącz Wino i kolejne 4 składniki w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodaj stek; uszczelnij worek i obróć worek, aby pokryć stek. Stek marynować w lodówce 8 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wyjąć stek z marynaty; zalać marynatą do małego rondla. Doprowadzić marynatę do wrzenia; gotować do zmniejszenia do 1/4 szklanki. Odstawić.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieścić stek na stojaku; grill, pokryte, 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Pokroić po przekątnej na cienkie plastry; skropić gorącą marynatą.