Steki jagnięce z Herbes de Provence i grillowaną słodką cebulą

Steki z jagnięciny z Herbes de Provence i grillowaną słodką cebulą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 106 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz pieprz, vidalia, steki z jagnięciną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Herbes De Provence Noga Jagnięca, Kotlety jagnięce z Herbes de Provence, oraz Herbes de Provence kotlety jagnięce z Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obie strony steków pokryć sprayem do gotowania.
Posyp obie strony steków równomiernie herbes de Provence, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu.
Obie strony plasterków cebuli posmarować sprayem do gotowania.
Posypać plastry cebuli pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Miejsce steki i plasterki cebuli na grill Rack pokryte sprayu; grill 4 minut z każdej strony lub aż steki są w pożądanym stopniu doneness i cebula jest delikatna.
Zdjąć z grilla; przykryć i odstawić 5 minut.
Pokrój steki po przekątnej na cienkie plastry; Odrzuć kości.