Stek Zing Zang Flank

Stek Zing Zang Flank
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj stek Zing Zang Flank. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 42g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz roma pomidor, czosnek, przyprawy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Stek Z Flanki, Stek Z Flanki, oraz Stek Z Flanki.

Instrukcje

1
Ustaw dużą patelnię saute na średnim ogniu. Zalać oliwą z oliwek i dodać czosnek, cebulę, włoską przyprawę i tymianek. Cienko pokroić paprykę Calabrese i złożyć do mieszanki cebuli. Przyprawić solą i pieprzem i saute aż dobrze karmelizowane, 7 do 8 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wykończ stek z nadmiaru tłuszczu i usuń twardą srebrną skórę czubkiem noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Umieść stek pionowo na czystej desce do krojenia (tak, aby ziarno biegło w górę iw dół). Używając ostrego noża, zrób płaskie cięcie z jednej strony kawałka mięsa i rozetnij go równolegle do planszy, dzięki czemu możesz otworzyć stek jak książkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
5
Po jednej stronie steku rozprowadzić mieszaninę cebuli. Top z plasterkami pomidora, panko i posiekanym serem. Podrzyj liście bazylii i rozrzuć na wierzchu ostatnią warstwę nadzienia. Złóż klapkę wołowiny na górze na pokrycie. Używając bambusowego szaszłyku, nawlecz stek wzdłuż ciętej krawędzi, aby zamknąć stek z powrotem i przytrzymaj nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Podgrzej dużą żeliwną patelnię lub patelnię grillową (lub grill na świeżym powietrzu) do wysokości. Posmaruj lekko olejem, aby wyczyścić i utworzyć nieprzywierającą powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Posyp stek z boku solą i pieprzem z obu stron, a następnie połóż na gorącym grillu. Gotować przez 5 minut z pierwszej strony,a następnie użyć dużej szpatułki, aby ostrożnie odwrócić i gotować przez kolejne 5 minut z drugiej strony dla średnio rzadkich. (Jeśli chcesz bardziej dobrze zrobiony stek, gotować przez kilka minut dłużej z każdej strony.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Po zakończeniu wyjąć z grilla i odstawić na 5 minut, aby odpocząć, a następnie pokroić w plastry o grubości 1 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn