Stek zapiekany z duszonym porem i Chardą

Stek zapiekany z duszonym porem i Chardą
Stek zapiekany z duszonym porem i Chardą to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wino, sól koszerną, nasiona gorczycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Halibut zapiekany z winnymi porami, Zapiekane przegrzebki z duszonym boczkiem, oraz Zapiekane przegrzebki z duszonym boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Steki posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj steki na patelnię; gotować 4 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjmij steki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj masło i nasiona gorczycy na patelnię. Gdy nasiona gorczycy zaczną pękać, dodaj Por do patelni; gotuj 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
MasłoMasło
PorPor
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj wino; gotuj 1 minutę lub do wyparowania płynu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
7
Dodaj Czas i sos Worcestershire na patelni; gotować 4 minut lub aż por będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
StadoStado
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać pozostałe 1/8 łyżeczki soli i chard; gotować 2 minuty lub aż chard zwiędnie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
SólSól
9
Podawać mieszankę chard ze stekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn