Stek Z Whiskey
Stek Whiskey to bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 724 kalorie, 49g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 7,14 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sok z cytryny, sól i pieprz, brązowy cukier i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to Stek Balsamiczny Whiskey, Stek Z Polędwicy Whiskey, oraz Stek z polędwicy Whiskey dla dwojga.
Instrukcje
Doprawić steki z obu stron solą i pieprzem. W małej misce, wymieszać czosnek i wszystko, ale 2 łyżeczki musztardy.
Umieść steki na talerzu i rozłóż połowę mieszanki musztardy czosnkowej po jednej stronie.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Podsmaż boczek na chrupiącą masę, następnie wyjmij z patelni, pozostawiając tłuszcz. Boczek pokruszyć i odstawić.
Rozgrzej smar boczku na patelni na średnim ogniu i dodaj oliwę z oliwek, jeśli to konieczne, aby pokryć dno patelni. Steki z musztardą smażyć od strony dołu przez około 5 minut, aż się zarumienią. Podczas gdy steki są smażenia, rozłożyć pozostały czosnek i musztardę na wierzchu. Odwróć steki, i smażyć przez około 2 protokół, aż rumiane.
Wyjmij steki na talerz i utrzymuj ciepło.
Trzymaj patelnię na średnim ogniu, i mieszać w rozmarynie, whisky, musztarda reserved, sos Worcestershire, brązowy cukier, i sok z cytryny. Gotować na wolnym ogniu przez około 2 minuty. Top steki z pokruszonym boczkiem i sosem, i służyć.