Stek Z Szynki Z Salsą Ananasową

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj stek z szynki z ananasem Salsan. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz zieloną cebulę, ocet jabłkowy, ananasowe ciekawostki w soku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Podobne przepisy to Hoisin BBQ Steak-on-a-Stick z salsą ananasową, Suwaki z szynką hawajską i ananasem + wideo, oraz Chipotle Flank Steak Tacos z salsą ananasową.
Instrukcje
Odcedzić ananasa, rezerwując sok.
Połącz ananas, 2 łyżki soku ananasowego, zieloną cebulę i następne 4 składniki w misce; dobrze wymieszaj.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieść stek z szynki na stojaku i grilluj, odsłonięty, około 4 minut z każdej strony, często fastrygując pozostałym sokiem ananasowym.
Podawać stek z szynki z salsą ananasową.
Uwaga: American Heart Association mówi, że jest w porządku, aby mieć do 2,400 miligramów sodu dziennie (chyba że lekarz postawił Cię na ścisłą dietę niskosodową). Jeśli jesz trzy posiłki dziennie, to działa na około 800 miligramów sodu na posiłek. Więc możesz mieć porcję stek z szynki z salsą ananasową (563 miligramów sodu) i pozostać w wytycznych-tylko pamiętaj, aby obserwować zawartość sodu w innych pokarmach, które jesz w ciągu dnia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD]()
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.