Stek z szynki na zieleni z sosem jabłkowo-jabłkowym

Stek z szynki na zieleni z sosem jabłkowo-jabłkowym to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka cydru jabłkowego, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest dobre. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z duszonym kolorem i sosem Cydr, Łosoś wędzony na gorąco z sałatką z jabłek, suszonych wiśni, orzechów laskowych i zieleni oraz winegret jabłkowy, oraz Karmelizowane jabłko + ser Cheddar miękkie precle z sosem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; dodać stek z szynki. Gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Zdjąć z patelni i ogrzać.
Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół.
Dodać połowę musztardy zieleni; przykryć i gotować 2 protokół lub aż lekko zwiędnie.
Dodaj pozostałe Zielenie i 1/2 szklanki cydru. Przykryć i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z solą i pieprzem.
Podczas gdy zielenina gotować, doprowadzić Pozostałe 1 filiżanki cydr do wrzenia w małym rondlu. Gotować 10 minut lub do zmniejszenia do 1/4 szklanki.
Wyjąć z ognia i wymieszać z pozostałą 1 łyżeczką masła.
Podziel zwiędłe zielenie równomiernie między 4 talerze.
Pokrój stek z szynki na 4 kawałki i umieść na zieleni.
Skropić sosem cydr na szynce i zieleni.