Stek Z Rukolą I Sałatką Pomarańczową
Stek z sałatką Rukolanową i pomarańczową to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 32 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, musztarda dijon, serca palmowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka ze stekiem i rukolą, Stek W Spódnicy Z Sałatką Z Rukoli, oraz Marynowany Grillowany stek z sałatką z rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Doprawić stek łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu.Gotować stek do pożądanej doneness, 5 do 6 minut na stronie średnio rzadkie.
Pozostaw na 5 minut przed krojeniem.W międzyczasie, w dużej misce, ubij razem ocet, musztardę, pozostałą łyżkę oleju, łyżeczkę soli i łyżeczkę pieprzu.
Odetnij skórkę i skórkę pomarańczy. Pracując nad miseczką vinaigrette, wyciąć pomarańczowe segmenty, dodając je do miski, jak idziesz.
Dodaj rukolę, serca palmowe, i szalotka i wrzucić do połączenia.
Podawać ze stekiem i posypać pestkami granatu (jeśli używasz).