Stek z polędwicy z Merlotem-redukcja balsamiczna

Stek z polędwicy z redukcją Merlot-balsamiczną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 220 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz stek z polędwicy, sos worcestershire, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek Au Poivre Z Redukcją Balsamiczną, Stek Rib-Eye au Poivre Z Redukcją balsamiczną, oraz Domowa Pizza ze stekiem, rukolą i redukcją balsamiczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 5 pierwszych składników w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodaj stek do worka; uszczelnić. Marynować w temperaturze pokojowej 15 minut, często obracając.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Wyjąć stek z worka, zastrzegając marynatę.
Dodaj stek na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony. Zmniejszyć ogień do medium; gotować dodatkowe 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Zdjąć stek z patelni, przykryć i ogrzać.
Dodać szalotki; gotować 2 minuty lub aż szalotki zaczną brązowieć, często mieszając. Wymieszać w zastrzeżonej marynaty, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Zwiększyć ogień i doprowadzić do wrzenia; gotować 1 do 2 minut lub do zmniejszenia do 1/4 szklanki.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Na półmisku wyłożyć plastry steków i nagromadzone soki. SOS łyżka nad stekiem.