Stek z Dijon i gulasz ziemniaczany to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 39g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.38 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, polędwicę wołową, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Stek W Plastrach, Pieczarki I Zielona Cebula Z Ciepłym Ziemniakiem Dijon, Gulasz Z Kurczaka Dijon, oraz Dijon I Koniak Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wołowinę posypać pieprzową solą. W 4-quart holenderski piekarnik lub 12-calowy nonstick patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu o 4 protokół, często mieszając, aż brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Sezonowana
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
2
Wymieszaj w sosie, wodzie, musztardzie i tymianku, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z ziemniakami, fasolką szparagową i marchewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Ziemniak
Marchew
Musztarda
SOS
Tymianek
Woda
3
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Przykryć i gotować 20 do 22 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki i fasola będą miękkie.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.