Stek w spódnicy z sosem Chimichurri

Spódnica stek z sosem Chimichurri jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 223 kalorie, 25g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku z limonki, liście mięty, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie Południowoamerykańskie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek w spódnicy z sosem Chimichurri, Stek W Spódnicy Z Sosem Chimichurri, oraz Stek w spódnicy z sosem Chimichurri dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Stek posypać 1/2 łyżeczki pieprzu i soli.
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Umieścić czosnek w robocie kuchennym; proces aż do mielenia.
Dodać pietruszkę, kolendrę i miętę; proces, aż grubo posiekane.
Dodać olej, kolejne 3 składniki (przez kapary) i pozostałą 1/2 łyżeczki pieprzu; proces aż drobno posiekać.
Umieść stek na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grilluj 2 minuty; obróć stek. Grill 2 do 3 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek pokroić na cienkie plasterki.
Dzieci mogą pomóc: podobnie jak w przypadku większości moich sosów, dzieci mogą wykonać praktycznie całą pracę. Mogą zrywać łodygi z ziół lub używać bezpiecznego dla dzieci noża do ich cięcia. Dzieci mogą również odmierzyć wszystkie składniki i wrzucić je bezpośrednio do robota kuchennego.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest La Jota Howell Mountain Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
![La Jota Howell Mountain Merlot]()
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.