Stek smażony na wsi z herbatnikami i sosem

Stek smażony na wsi z herbatnikami i sosem
Przepis kraj smażony stek z herbatnikami i sosem może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 83g białka, 125 g tłuszczu, oraz w sumie 2192 kalorii. Na 6,81 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, olej roślinny, plus 2 łyżki mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć drożdże można śledzić to danie główne z Ciasto Drożdżowe Jagodowe jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stek Smażony Na Wsi Z Sosem, Stek smażony na wsi z sosem, oraz Kurczak smażony stek z wiejskim sosem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 1 1/2 szklanki mąki i 1/4 łyżeczki pieprzu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Posypać 1 stronę mięsa przyprawą domową, a drugą stronę solą przyprawową, a następnie zanurzyć mięso w maślance, a następnie mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Rozgrzać 1/2 oleju szklanki w ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać 2 lub 4 steki na gorącym oleju i smażyć, aż rumiane, o 5 do 6 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
Wyjmij każdy stek na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz, aby osuszyć. Powtórz z pozostałymi stekami, dodając do 1/4 szklanki więcej oleju, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Zrobić sos dodając 2 łyżki pozostałej mąki do kapiących patelni, zeskrobując dno drewnianą łyżką. Wymieszać w pozostałej 1/4 łyżeczki pieprzu, i sól. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować, często mieszając, aż mąka będzie średnio brązowy i mieszanina jest bąbelkowy. Powoli dodać pełne mleko i AC ' Cent, Jeśli za pomocą mieszając stale. Powrót steki na patelnię i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i umieść cebulę na stekach. Przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu przez 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Herbatniki: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
8
Wymieszać suche składniki razem.
9
Cięcie w skracaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie JagodyJagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
10
Dodać drożdże i maślankę i dobrze wymieszać. Ciasto obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię i rozwałkować na żądaną grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
11
Pokrój małym kutrem do biszkoptów i połóż na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
12
Piec przez 12 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
13
Biszkopty podzielić na pół i top z kraju smażony stek i skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
14
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.

Składniki

1porcja startego parmezanucp. cebulacp. cebula1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposypka pomarańczowa lub cukier pomarańczowyposypka pomarańczowa lub cukier pomarańczowy907papryka habanerotenderized beef round steak (have butcher run them through cubing machine)tenderized beef round steak (have butcher run them through cubing machine)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1warzywo (np. szpinak)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweplus 2 łyżki mąki uniwersalnejplus 2 łyżki mąki uniwersalnej1Średnia żółta cebula, posiekanamąka uniwersalnamąka uniwersalna591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1bunchzielona cebula, lub 1 średnia żółta cebula, pokrojona w plasterkizielona cebula, lub 1 średnia żółta cebula, pokrojona w plasterki1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody2warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól przyprawowasól przyprawowa1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesolidne skracanie (zalecane: Crisco)solidne skracanie (zalecane: Crisco)2Spód: okruszki z herbatników grahamz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweletnia wodaletnia woda9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1pakiet1 1/4 szklanki ciepłej wody (od 44 do 48 stopni Celsjusza)1 1/4 szklanki ciepłej wody (od 44 do 48 stopni Celsjusza)1warzywo (np. szpinak)glutaminian sodu (zalecane: Ac ' centa), opcjonalnieglutaminian sodu (zalecane: Ac ' centa), opcjonalnie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Darioush Signature Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 69 dolarów za butelkę.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Umiarkowany sezon wegetacyjny 2008 przyniósł niewielkie ilości dojrzałego, wysoko skoncentrowanego Merlota. Powstałe wino oferuje profil gęstych, wyrazistych ciemnych owoców-czarnej maliny, wiśni i suszonych fig wspartych ciasnym rdzeniem ciemnego kakao, lukrecji i coli. Słodkie, soczyste taniny dodają teksturalnej złożoności, a piękne, długie wykończenie odsłania nuty rozmarynu, cynamonu i krakersa graham. Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn