Przepis kraj smażony stek może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 1 godzina i 7 minut. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 11g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka plus 2 łyżki mąki, zielona cebula, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Stek Smażony Na Wsi, Stek smażony na wsi z sosem, oraz Country Fried NY Strip Steak dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć 1 1/2 szklanki mąki i 1/4 łyżeczki pieprzu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Posypać 1 stronę mięsa przyprawą domową, a drugą stronę solą przyprawową, a następnie zanurzyć mięso w maślance, a następnie mące.
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby Umożliwić
3
Rozgrzać 1/2 oleju szklanki w ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać 2 lub 4 steki na gorącym oleju i smażyć, aż rumiane, o 5 do 6 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cienki-
5
Wyjmij każdy stek na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz, aby osuszyć. Powtórz z pozostałymi stekami, dodając do 1/4 szklanki więcej oleju, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Zrobić sos dodając 2 łyżki pozostałej mąki do kapiących patelni, zeskrobując dno drewnianą łyżką. Wymieszać w pozostałej 1/4 łyżeczki pieprzu, i sól. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować, często mieszając, aż mąka będzie średnio brązowy i mieszanina jest bąbelkowy. Powoli dodawać całe mleko ciągle mieszając. Powrót steki na patelnię i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i umieść cebulę na stekach. Przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu przez 30 protokół.
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Można spróbować wina Miranda Lambert County Road Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.