Stek Salisbury dla dorosłych

Stek Salisbury dla dorosłych
Stek Salisbury dla dorosłych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 556 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, cebulę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chipotle Steak Grown-Up Hot Pockets, Stek Salisbury, oraz Stek Salisbury dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić mieloną wołowinę, mieloną szalotkę razem w misce i wymieszać, aby połączyć z grubsza. Złóż ubitego jajka, sól i pieprz. Kontynuuj mieszanie mięsa, przypraw i żółtka aż do całkowitego połączenia mieszaniny.Formujemy przyprawione mięso na cztery paszteciki i odstawiamy na bok podczas przygotowywania sosu Grzybowo-cebulowego.Przynieś bulion wołowy, czerwone Wino i świeży tymianek, aby zagotować na umiarkowanie wysokim płomieniu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę do trzech czwartych.Rozpuścić dwie łyżki masła klarowanego na patelni żeliwnej lub ze stali nierdzewnej nad umiarkowanym płomieniem. Gdy masło jest spienione, ale jeszcze nie rumiane, wrzucić cebulę i smażyć, aż uwolnią swój zapach i ich brzegi zaczną karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usuń cebulę z patelni i wrzuć grzyby, uważając, aby nie przepełnić patelni. Dalej sautéEing grzyby aż pachnące i brązowe. Odstawić.Roztopić jeszcze dwie łyżki masła klarowanego na patelni i dodać paszteciki Salisbury stek do gorącego tłuszczu †"" pieczenie po obu stronach, aż ładne i brązowe Na zewnątrz, ale nadal różowy w środku. Dusić z podsmażonymi grzybami i cebulą.Gdy wino i wywar zmniejszą się o połowę do trzech czwartych, Usuń i wyrzuć gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Ubij w dwóch łyżkach masła i kontynuuj gotowanie przez jedną do dwóch minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
4
Polać sosem redukcyjnym steki Salisbury, pieczarki i cebulę. Nadal dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż steki są gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Podawać na gorąco, z sosem do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn