Stek Salisbury dla dorosłych

Stek Salisbury dla dorosłych
Stek Salisbury dla dorosłych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 556 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, cebulę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chipotle Steak Grown-Up Hot Pockets, Stek Salisbury, oraz Stek Salisbury dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić mieloną wołowinę, mieloną szalotkę razem w misce i wymieszać, aby połączyć z grubsza. Złóż ubitego jajka, sól i pieprz. Kontynuuj mieszanie mięsa, przypraw i żółtka aż do całkowitego połączenia mieszaniny.Formujemy przyprawione mięso na cztery paszteciki i odstawiamy na bok podczas przygotowywania sosu Grzybowo-cebulowego.Przynieś bulion wołowy, czerwone Wino i świeży tymianek, aby zagotować na umiarkowanie wysokim płomieniu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę do trzech czwartych.Rozpuścić dwie łyżki masła klarowanego na patelni żeliwnej lub ze stali nierdzewnej nad umiarkowanym płomieniem. Gdy masło jest spienione, ale jeszcze nie rumiane, wrzucić cebulę i smażyć, aż uwolnią swój zapach i ich brzegi zaczną karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
świeża Resztkaświeża Resztka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Usuń cebulę z patelni i wrzuć grzyby, uważając, aby nie przepełnić patelni. Dalej sautéEing grzyby aż pachnące i brązowe. Odstawić.Roztopić jeszcze dwie łyżki masła klarowanego na patelni i dodać paszteciki Salisbury stek do gorącego tłuszczu †"" pieczenie po obu stronach, aż ładne i brązowe Na zewnątrz, ale nadal różowy w środku. Dusić z podsmażonymi grzybami i cebulą.Gdy wino i wywar zmniejszą się o połowę do trzech czwartych, Usuń i wyrzuć gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Ubij w dwóch łyżkach masła i kontynuuj gotowanie przez jedną do dwóch minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Polać sosem redukcyjnym steki Salisbury, pieczarki i cebulę. Nadal dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż steki są gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
5
Podawać na gorąco, z sosem do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn