Stek Salisbury
Salisbury stek może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 329 kalorii, 36g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną wieprzowinę, pomidor, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Stek Salisbury, Stek Salisbury, oraz Stek Salisbury.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Lekko posmarować Duże płytkie naczynie do pieczenia.
W dużej misce połącz mieloną wołowinę, mieloną wieprzowinę, pomidory, jajka, cebulę, czosnek, sól i pieprz.
Dobrze wymieszać. Kształt na 12 (4-calowe) okrągłe paszteciki.
Umieścić w naczyniu do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35 minut, aż równomiernie zbrązowieje, a soki będą czyste. Gotować do minimum 160 stopni F (73 stopni C).