Steak and Irish Stout Pie to Europejski przepis, który serwuje 8. Za $2.18 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 551 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką bekon, ciasto z podwójną skórką, rodzynki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny do Dzień Świętego Patryka. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 3 godziny i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Stek i irlandzkie ciasto Stout, Stek i irlandzkie ciasto Stout, oraz Irish Stout Shepherd ' s Pie są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułóż kostki steku na talerzu i posyp mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
3
Umieść smalec i boczek na dużej patelni na średnim ogniu; podgrzewaj, aż smalec się rozpuści, a boczek zacznie skwierczeć. Wymieszaj posypane mąką kostki steku z boczkiem i gorącym smalcem i gotuj, często mieszając, aż stek i boczek się zrumienią, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Smalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Przenieś mieszankę steków do dużego naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
5
Gotuj i mieszaj cebulę i grzyby na tej samej patelni na średnim ogniu, aż cebula lekko się zrumieni, a grzyby zmiękną, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Przełóż do naczynia żaroodpornego z mieszanką steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
7
Wymieszaj irlandzkie piwo stout, pietruszkę, rodzynki i brązowy cukier w mieszance steków. Przykryj naczynie szczelnie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Stout
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
8
Piec w nagrzanym piekarniku, od czasu do czasu mieszając, aż sos zgęstnieje, a stek zmięknie, około 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjmij naczynie żaroodporne z piekarnika i zwiększ temperaturę do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wyłóż 9-calowy talerz do głębokiego naczynia skórką i piecz w nagrzanym piekarniku, aż skórka będzie częściowo ugotowana i lekko zrumieniona, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Łyżka gotowane stek napełniania do częściowo upieczone ciasto skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
12
Przykryj nadzienie stekowe drugą skórką ciasta; ściśnij górną skórkę do dolnej, aby szczelnie zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
13
Piec ciasto, aż górna skórka będzie złotobrązowa, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Stek w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz wypróbować kolekcję diamentów Francisa Forda Coppoli Monterey Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Monterey Pinot Noir
Srebrna Etykieta Pinot Noir ma jasny rubinowy kolor i ujawnia kuszące perfumy z czerwonych śliwek, kwiatów i słodkich przypraw. Obfite smaki czarnej wiśni, ciemnej porzeczki i truskawki wypełniają pluszowe podniebienie, a nuty drzewa sandałowego przechodzą w miękkie, eleganckie wykończenie.