Stek Bruschetta

Stek Bruschetta
Stek Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $8.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 1529 kalorii, 72g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz stek z Nowego Jorku, rozmaryn, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 92% to danie jest super. Spróbuj Steak & Stilton bruschetta, Grillowany Stek Bruschetta, oraz Stek Flank z pomidorową Bruschettą dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia32
Magazyn