Start-Naprzód Stroganow

Start-Naprzód Stroganow
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj Stroganow z wyprzedzeniem. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 14g białka, oraz 25g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,03 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jeśli masz pod ręką podstawową przystawkę wołową, granulki bulionu wołowego, sos worcestershire i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 30%. Start-Warstwy Prawe, Sałatka Start-Your-Engine, oraz Gotowy do rozpoczęcia Oszczędzania są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu połącz starter wołowy i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj bulion i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
Połącz mąkę i wodę, aż będą gładkie; wymieszać z mieszanką wołową. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut. Dodaj serek śmietankowy, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Podawać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn