Staromodny ser z orzechami włoskimi i syropem portowym z " nowego stołu

Staromodny ser z orzechami włoskimi i syropem portowym z
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Jeśli masz musztardę dijon, wino porto, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiąca Kapusta Z Makiem Z Nowego Stołu, Klasyczna pieczeń wołowa z solą pistacjową z nowego stołu, oraz Klasyczny Kurczak z dzikim ryżem Hotdish z " nowego stołu Środkowego Zachodu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić syrop portowy, połącz port i brązowy cukier w małym rondlu na średnim ogniu. Dusić delikatnie, aż zredukowana do lekkiego syropu (zacznie rzucać większe pęcherzyki i powinna być konsystencja syropu klonowego), o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Ostudzić do temperatury pokojowej.
3
Rozbij ser cheddar na kawałki i wrzuć je do robota kuchennego. Proces aż do puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodaj masło, musztarda, czarny pieprz, i cayenne i procesu, zatrzymując się często zeskrobać po bokach, aż bita i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
Przełożyć ser na płytkie naczynie, połówki orzecha włoskiego rozłożyć na wierzch i skropić syropem z Porto. Uwaga: tłuczony ser można przygotować kilka godzin wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej. Lub można go zrobić dzień wcześniej i przechowywać w lodówce; po prostu pamiętaj, aby przywrócić mu temperaturę pokojową przed udekorowaniem syropem portowym i orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzecha WłoskiegoPołówki Orzecha Włoskiego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
PortPort
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn