Squash Sautã©

Squash Sautã©
Farmers ' Market Squash Sauté jest bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka squasha, parmezanu, niskiej wilgotności częściowo odtłuszczone ser mozzarella i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Risotto Ze Świeżymi Kwiatami Squasha I Baby Zucc, Patelnia Rolnicza, oraz Farmers Market Pasta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Warzywa gotować na gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 3 min., mieszając od czasu do czasu. Czosnek wymieszać; gotować 3 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z mozzarellą i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
BazyliaBazylia
3
Posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia6
Magazyn