Squash Nadziewany Jabłkiem
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Squash Nadziewane jabłkiem może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz Acorn squash, mielona gałka muszkatołowa, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Kiełbasa Jabłkowa-Squash Nadziewany, Dynia Żołędziowa Nadziewana Jabłkiem, oraz Squash faszerowany jabłkiem i figą.
Instrukcje
Squash posypać solą. Na małej patelni, saute plastry jabłka i rodzynki na maśle, aż jabłka będą miękkie.
Dodać brązowy cukier, cynamon i gałkę muszkatołową. Łyżka do połówek squasha; umieść w nieugiętym 11-calowym. x 7-po. naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 45-55 minut lub do miękkości squasha.