Squash Cappellacci z masłem szałwiowym brązowym

Squash Cappellacci z masłem szałwiowym brązowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać dyni Cappellacci z szałwii masło brązowy spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, ciasto makaronowe, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Masło Z Dyni I Szałwii Z Tortellini, Makaron z dyni w maśle szałwiowym brązowym, oraz Gnocchi z dyni z masłem szałwiowym brązowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Szczotka Wyciąć Boki squasha z olejem i posypać 1/4 łyżeczki każda z soli i pieprzu (łącznie). Pieczemy na płytkiej patelni do pieczenia na złoty kolor i miękkość, 30 do 45 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej, następnie łyżką zgarnąć mięso, przenieść do średniej miski i wyrzucić skórkę. Wymieszać z serem, gałką muszkatołową, bułką tartą, solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
SerSer
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Ćwierć forsy. Przykryć 3 sztuki folią. Wklep pozostały kawałek w płaski prostokąt; odkurz mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2
Ustaw rolki maszyny do makaronu na najszerszym ustawieniu. Prostokąt podawania, najpierw krótki bok, przez rolki. Fold prostokąt w trzecich, jak litera, i karmić go, krótki bok pierwszy, przez rolki. Powtórz jeszcze 6 lub 7 razy, składając ciasto na trzecie i podawając je przez wałki, najpierw krótką stroną, za każdym razem, odkurzając mąką, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
3
Przekręć pokrętło do następnego (Węższego) ustawienia i podawaj ciasto przez rolki bez składania, najpierw krótką stroną. Kontynuuj podawanie ciasta bez składania, dzięki czemu przestrzeń między rolkami jest za każdym razem węższa, aż do zastosowania drugiego lub trzeciego najwęższego ustawienia. (Nie zwijaj zbyt cienko, aby makaron nie rozerwał się po napełnieniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
MakaronyMakarony
RolkaRolka
4
Umieścić arkusz makaronu na lekko mąki powierzchni i pokroić w 3-calowe kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
5
Umieść zaokrągloną łyżeczkę wypełnienia w środku każdego kwadratu, a następnie lekko zwilż krawędzie kwadratu wodą i złóż na pół, tworząc trójkąt, mocno naciskając, ale delikatnie wokół wypełnienia, aby uszczelnić i wypchnąć powietrze. Przynieś 2 przeciwległe rogi razem, nakładające się końce, aby zrobić mały pierścień, a następnie naciśnij je razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Przełożyć na lekko posypany mąką ręcznik kuchenny (Nie ściereczkę frotte). Dodać więcej cappellacci z pozostałymi kawałkami ciasta i pozostałym nadzieniem, przenosząc do ręcznika kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
1
Cappellacci gotować w garnku do makaronu z gotującej się osolonej wody (2 łyżki soli na 4 ćwiartki wody), aż al dente, 6 do 8 protokół. Delikatnie odcedzić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Tymczasem, masło ciepła w ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu, wirowanie, aż złoty kolor, a następnie gotować szałwia, mieszając, aż szałwia jest chrupiące i masło jest głęboko złoty kolor. Wymieszaj sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podawać cappellacci z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn