Squash Cappellacci z masłem szałwiowym brązowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać dyni Cappellacci z szałwii masło brązowy spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, ciasto makaronowe, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Masło Z Dyni I Szałwii Z Tortellini, Makaron z dyni w maśle szałwiowym brązowym, oraz Gnocchi z dyni z masłem szałwiowym brązowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku.
Szczotka Wyciąć Boki squasha z olejem i posypać 1/4 łyżeczki każda z soli i pieprzu (łącznie). Pieczemy na płytkiej patelni do pieczenia na złoty kolor i miękkość, 30 do 45 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej, następnie łyżką zgarnąć mięso, przenieść do średniej miski i wyrzucić skórkę. Wymieszać z serem, gałką muszkatołową, bułką tartą, solą i pieprzem do smaku.
Ćwierć forsy. Przykryć 3 sztuki folią. Wklep pozostały kawałek w płaski prostokąt; odkurz mąką.
Ustaw rolki maszyny do makaronu na najszerszym ustawieniu. Prostokąt podawania, najpierw krótki bok, przez rolki. Fold prostokąt w trzecich, jak litera, i karmić go, krótki bok pierwszy, przez rolki. Powtórz jeszcze 6 lub 7 razy, składając ciasto na trzecie i podawając je przez wałki, najpierw krótką stroną, za każdym razem, odkurzając mąką, aby zapobiec przywieraniu.
Przekręć pokrętło do następnego (Węższego) ustawienia i podawaj ciasto przez rolki bez składania, najpierw krótką stroną. Kontynuuj podawanie ciasta bez składania, dzięki czemu przestrzeń między rolkami jest za każdym razem węższa, aż do zastosowania drugiego lub trzeciego najwęższego ustawienia. (Nie zwijaj zbyt cienko, aby makaron nie rozerwał się po napełnieniu.)
Umieścić arkusz makaronu na lekko mąki powierzchni i pokroić w 3-calowe kwadraty.
Umieść zaokrągloną łyżeczkę wypełnienia w środku każdego kwadratu, a następnie lekko zwilż krawędzie kwadratu wodą i złóż na pół, tworząc trójkąt, mocno naciskając, ale delikatnie wokół wypełnienia, aby uszczelnić i wypchnąć powietrze. Przynieś 2 przeciwległe rogi razem, nakładające się końce, aby zrobić mały pierścień, a następnie naciśnij je razem.
Przełożyć na lekko posypany mąką ręcznik kuchenny (Nie ściereczkę frotte). Dodać więcej cappellacci z pozostałymi kawałkami ciasta i pozostałym nadzieniem, przenosząc do ręcznika kuchennego.
Cappellacci gotować w garnku do makaronu z gotującej się osolonej wody (2 łyżki soli na 4 ćwiartki wody), aż al dente, 6 do 8 protokół. Delikatnie odcedzić makaron.
Tymczasem, masło ciepła w ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu, wirowanie, aż złoty kolor, a następnie gotować szałwia, mieszając, aż szałwia jest chrupiące i masło jest głęboko złoty kolor. Wymieszaj sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.
Podawać cappellacci z sosem.