Squash & Avocado Quesadillas

Squash & Avocado Quesadillas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać dyni & quesadillas awokado spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 342 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka sera, masło, dyni dyni partii, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Spróbuj Dyni i jarmuż Quesadillas, Squash & Kale Quesadillas, oraz Dyni i jarmuż Quesadillas dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn