Spódnica stek z zieloną oliwką Tapenade

Stek w spódnicy z zieloną oliwkową Tapenadą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.71 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 225 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 minut. Udaj się do sklepu i podnieś stek spódnicy, tapenadę z oliwek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!), Tapenada Oliwkowa Zielona, oraz Tapenada Oliwkowa Zielona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posyp stek z obu stron pieprzem i solą.
Połącz ocet, oliwę z oliwek i czosnek w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodaj stek do worka; uszczelnić. Marynować w lodówce 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć stek z worka, odrzucając marynatę.
Umieść stek na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania. Grill 6 do 8 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć stek z grilla; przykryć i odstawić 5 minut.
Pokroić po przekątnej na cienkie plastry.
Podawać z zieloną oliwkową Tapenadą.