Spódnica Stek
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Spódnica stek może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 26g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.89 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 346 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 27 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, szalotki, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Stek z kubańskiej spódnicy z pomidorowym Escabeche i sosem z mango, Kolacja dziś wieczorem: stek w spódnicy z sosem stek domowej roboty, oraz Spódnica stek z sosem Ancho-cebula stek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzać węgiel drzewny, najlepiej naturalny, aż pojawi się szary popiół. W blenderze włóż olej, sos sojowy, szalotki, czosnek, sok z limonki, czerwoną paprykę, kminek oraz cukier i przecier. W dużej wytrzymałej, zapinanej na zamek torbie, włóż kawałki steku spódnicy i zalej marynatą. Uszczelnij worek, usuwając jak najwięcej powietrza. Pozostaw stek do marynowania przez 1 godzinę w lodówce.
Wyjąć stek z worka i osuszyć papierowymi ręcznikami. Za pomocą suszarki dmuchać węgiel oczyszczony z popiołu. Po oczyszczeniu z popiołu połóż steki bezpośrednio na gorących węglach przez 1 minutę na stronę. Po zakończeniu gotowania umieścić mięso w podwójnej grubości folii aluminiowej, owinąć i odstawić na 15 minut.
Usuń mięso z folii, zachowując folię i soki. Pokroić cienko na ziarno mięsa. Wróć do woreczka foliowego i wrzuć sokiem.
Podawać z grillowaną papryką i cebulą, w razie potrzeby.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 40 dolarów za butelkę.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.