Spoonable Bloody Mary
Spoonable Bloody Marys to bezglutenowe napój. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 87 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, żeberka selera, sproszkowaną żelatynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Krwawa Maryś, Krwawa Maryś, oraz Krwawa Maryś dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu, posypać żelatynę na 1 szklankę soku pomidorowego i odstawić, aż zmiękną, o 5 protokół. Ustaw rondel na umiarkowanym ogniu i mieszaj, aż sok będzie ciepły, a żelatyna całkowicie się rozpuści, około 4 minut; nie pozwól, aby sok był zbyt gorący.
Wlać sok do szklanej miarki i wymieszać pozostałe 2 1/2 szklanki soku pomidorowego i wódkę. Doprawić solą, pieprzem i sosem Worcestershire, a następnie wlać do szklanek whisky. Przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 6 godzin lub na noc.
W blenderze przecedzić seler z sokiem z cytryny. Przecedzić puree przez drobne sito i doprawić solą. Przykryć sok z selera i przechowywać w lodówce.
W średniej misce ubijamy śmietanę do uzyskania miękkich szczytów.
Dodać ostry sos, doprawić solą i ubić na sztywno. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Dodaj 2 łyżki soku z selera do każdej szklanki galaretki pomidorowej. Wierzch z czubatymi łyżeczkami ostrej śmietany z papryką i rozdrobnioną bazylią.
Podawać z małymi łyżkami.