Spooky miód karmel jabłka na Halloween

Spooky miód karmel jabłka na Halloween
Spooky Honey Caramel Apples na Halloween może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka jabłek, orzechów pekan, ciężkiej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Spooky Black Caramel Apples, Halloween Karmelowe Jabłka, oraz Upiorne Drzewo Halloween dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miód, śmietanę, masło i sól ubić w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu, aż zacznie się bąbelkować, a następnie natychmiast zmniejszyć ogień do średniego. Mieszaj w kolorowaniu żywności, dostosowując objętość do intensywności koloru, który lubisz. Kontynuuj ubijanie karmelu często, aby zapobiec przypalaniu się i nie dopuścić do jego bulgotania i wydostania się z rondla. Nadal gotować, aż karmel osiągnie temperaturę 260 F (około 25 minut). Karmel powinien być bogaty w brąz lub czerwono-brązowy, jeśli użyto również barwnika spożywczego; bąbelki powinny być małe i równomiernie pokrywać powierzchnię patelni, a karmel powinien być zagęszczony.Przygotuj lodową kąpiel. Następnie wlej gorący karmel do miski do mieszania i umieść miskę w łaźni lodowej, uważając, aby nie rozpryskiwać wody w gorącym karmelu. Mieszaj karmel, aż zostanie równomiernie schłodzony i zacznie nieco zagęszczać. Zanurz drewniany patyk lub kołek w rdzeniu jabłek i zwiń je, jeden po drugim, w karmelu, aż będą równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Zwinąć je w posiekane orzechy pekan i umieścić je na kawałku pergaminu do całkowitego ostygnięcia przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn