Spiżarnia Sos Grzybowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu z grzybów spiżarni. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, cebulę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Ze spiżarni: kremowy makaron grzybowy, Borowik pieczarkowy z sosem grzybowym, oraz Borowiki Indyk z sosem grzybowym podobnych receptur.
Instrukcje
Odsączyć grzyby, rezerwując płyn.
Dodaj wystarczającą ilość wody do płynu grzybowego, aby odmierzyć 1-1 / 4 filiżanek.
W małym rondlu rozgrzać masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać do miękkości. Wymieszać z mąką, bulionem i pieprzem do zmieszania.
Dodać grzyby. Stopniowo mieszać w ciekłej mieszaninie grzybów. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając; gotować i mieszać 2 minuty lub aż sos zgęstnieje. W razie potrzeby wymieszać w sosie browning.