Spiżarnia Sos Grzybowy

Spiżarnia Sos Grzybowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu z grzybów spiżarni. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, cebulę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Ze spiżarni: kremowy makaron grzybowy, Borowik pieczarkowy z sosem grzybowym, oraz Borowiki Indyk z sosem grzybowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odsączyć grzyby, rezerwując płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2
Dodaj wystarczającą ilość wody do płynu grzybowego, aby odmierzyć 1-1 / 4 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
3
W małym rondlu rozgrzać masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Dodać cebulę; gotować i mieszać do miękkości. Wymieszać z mąką, bulionem i pieprzem do zmieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodać grzyby. Stopniowo mieszać w ciekłej mieszaninie grzybów. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając; gotować i mieszać 2 minuty lub aż sos zgęstnieje. W razie potrzeby wymieszać w sosie browning.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn