Spiżarnia Sos Grzybowy

Spiżarnia Sos Grzybowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu z grzybów spiżarni. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, cebulę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Ze spiżarni: kremowy makaron grzybowy, Borowik pieczarkowy z sosem grzybowym, oraz Borowiki Indyk z sosem grzybowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odsączyć grzyby, rezerwując płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2
Dodaj wystarczającą ilość wody do płynu grzybowego, aby odmierzyć 1-1 / 4 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
3
W małym rondlu rozgrzać masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
4
Dodać cebulę; gotować i mieszać do miękkości. Wymieszać z mąką, bulionem i pieprzem do zmieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać grzyby. Stopniowo mieszać w ciekłej mieszaninie grzybów. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając; gotować i mieszać 2 minuty lub aż sos zgęstnieje. W razie potrzeby wymieszać w sosie browning.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn