Spis treści

Spis treści
Dom jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.82 za porcję. Jedna porcja zawiera 762 kalorie, 4G białka, oraz 74g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz czerwoną paprykę, musztardę zbożową, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby dressing po prostu ubijać wszystkie składniki do opatrunku mistrza razem. Inne rzeczy będą dodawane do tej bazy w miarę sezonowania każdego przedmiotu.Dla pieczonej papryki, ćwiartka i rdzeń pieprz, a następnie umieścić go tuż pod brojlerem z boku skóry do góry, aż jest całkowicie zwęglone na tej stronie (to jest w porządku, jeśli jest trochę czerwony jeszcze pokazano).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Paprykę przełożyć do plastikowej torebki i zapieczętować. Para pomaga poluzować skórki, a gdy papryka ostygnie, powinieneś być w stanie usunąć skórę bez trudności. Po obraniu, włóż je z powrotem do torby i skropić wystarczającą ilość oliwy z oliwek, aby pokryć, a następnie wrzuć je z solą i pieprzem oregano. Można to zrobić z wyprzedzeniem
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
W przypadku ziemniaków gotuj je w dobrze osolonej wodzie, aż ledwo przejdziesz przez nie widelec (nadal powinny być trochę jędrne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Wyjmij je z wody i pozostaw do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć. Pokroić je w kostkę, a następnie wrzucić je z 3 Tbs dressing i pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Dodać sól i pieprz w razie potrzeby i odstawić. Można to zrobić z wyprzedzeniem
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
6
Dla haricots vert, powrót wody ziemniaczanej do wrzenia i dodać więcej soli (powinien smakować jak ocean). Przygotuj lodową kąpiel, napełniając miskę wodą i kostkami lodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać fasolki vert i gotować, aż będą jasnozielone i miękkie, ale nadal mają trochę crunch (minutę lub dwie, dłużej, jeśli używasz starszych fasoli).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
8
Spuścić i umieścić je w łaźni lodowej, aby" szok " je, to powinno sprawić, że zmienią się w bardzo żywy zielony kolor. Nie chcesz ubierać ich zbyt wcześnie, ponieważ ocet sprawi, że odbarwią się. Jeśli robisz to wcześniej, owinąć je i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy, aby im służyć.Na pomidory wrzucić je z cebulą i kaparami wraz z odrobiną oliwy z oliwek, solą i pepper.To złożyć sałatkę, dodać oregano i tymianek do mistrza dressing i wrzucić całe liście sałaty w tyle opatrunku, aby pokryć każdy liść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
9
Połóż je na półmisku, a następnie ułóż wokół talerza pieczoną paprykę, ziemniaki, fasolkę, jajka na twardo, oliwki Nioise, tuńczyka i anchois.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
10
Sałatkę Nioise podawać z chrupiącym, wytrawnym białym winem, takim jak Sauvignon Blanc lub Pinot Gris.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrisPinot Gris
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn