Spis treści
Dom jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.82 za porcję. Jedna porcja zawiera 762 kalorie, 4G białka, oraz 74g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz czerwoną paprykę, musztardę zbożową, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby dressing po prostu ubijać wszystkie składniki do opatrunku mistrza razem. Inne rzeczy będą dodawane do tej bazy w miarę sezonowania każdego przedmiotu.Dla pieczonej papryki, ćwiartka i rdzeń pieprz, a następnie umieścić go tuż pod brojlerem z boku skóry do góry, aż jest całkowicie zwęglone na tej stronie (to jest w porządku, jeśli jest trochę czerwony jeszcze pokazano).
Paprykę przełożyć do plastikowej torebki i zapieczętować. Para pomaga poluzować skórki, a gdy papryka ostygnie, powinieneś być w stanie usunąć skórę bez trudności. Po obraniu, włóż je z powrotem do torby i skropić wystarczającą ilość oliwy z oliwek, aby pokryć, a następnie wrzuć je z solą i pieprzem oregano. Można to zrobić z wyprzedzeniem
W przypadku ziemniaków gotuj je w dobrze osolonej wodzie, aż ledwo przejdziesz przez nie widelec (nadal powinny być trochę jędrne).
Wyjmij je z wody i pozostaw do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć. Pokroić je w kostkę, a następnie wrzucić je z 3 Tbs dressing i pietruszki.
Dodać sól i pieprz w razie potrzeby i odstawić. Można to zrobić z wyprzedzeniem
Dla haricots vert, powrót wody ziemniaczanej do wrzenia i dodać więcej soli (powinien smakować jak ocean). Przygotuj lodową kąpiel, napełniając miskę wodą i kostkami lodu.
Dodać fasolki vert i gotować, aż będą jasnozielone i miękkie, ale nadal mają trochę crunch (minutę lub dwie, dłużej, jeśli używasz starszych fasoli).
Spuścić i umieścić je w łaźni lodowej, aby" szok " je, to powinno sprawić, że zmienią się w bardzo żywy zielony kolor. Nie chcesz ubierać ich zbyt wcześnie, ponieważ ocet sprawi, że odbarwią się. Jeśli robisz to wcześniej, owinąć je i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy, aby im służyć.Na pomidory wrzucić je z cebulą i kaparami wraz z odrobiną oliwy z oliwek, solą i pepper.To złożyć sałatkę, dodać oregano i tymianek do mistrza dressing i wrzucić całe liście sałaty w tyle opatrunku, aby pokryć każdy liść.
Połóż je na półmisku, a następnie ułóż wokół talerza pieczoną paprykę, ziemniaki, fasolkę, jajka na twardo, oliwki Nioise, tuńczyka i anchois.
Sałatkę Nioise podawać z chrupiącym, wytrawnym białym winem, takim jak Sauvignon Blanc lub Pinot Gris.