Spis treści
Dom może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 184 kalorie, 19g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka soli, cienki chleb kanapkowy, łyżki zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść krewetki, wieprzowina, skrobia kukurydziana, zielona cebula, jajko, imbir, sól i pieprz w misce robota kuchennego i puls, aż będzie prawie gładka. Może być konieczne zeskrobanie miski kilka razy za pomocą szpatułki. Powinna przypominać grubą pastę, jednak nie powinno być żadnych dużych kawałków krewetek. Jeśli nie masz robota kuchennego, możesz mielić krewetki nożem i mieszać wszystko inne razem w misce ręcznie.
Odetnij skórki z chleba (skorupa spali się, jeśli ją zostawisz), a następnie pokrój chleb na cztery trójkąty, kwadraty lub patyki.
Rozłóż około łyżeczki mieszanki krewetek na każdym kawałku chleba. Upewnij się, że krewetki aż do krawędzi lub chleb będzie zwijać podczas smażenia. Naciśnij mały kawałek pietruszki do każdego tosta dla koloru.
Dodaj około 2 cale oleju do ciężkiego dna garnka i podgrzać do 350 stopni F. olej musi być bardzo gorący, lub chleb będzie chłonąć nadmiar oleju, a krewetki się rozgotowane.
Dodaj toasty, krewetki w dół. Gdy krawędzie chleba zaczynają brązowieć, Odwróć tosty i smaż stronę chleba, aż będzie złoty kolor.
Przenieś do stojaka wyłożonego ręcznikiem papierowym, od strony chleba zwróconej do ręcznika papierowego, aby spuścić jak najwięcej oleju.
Podawać ze słodkim tajskim sosem Chili do zanurzenia.