Spis treści

Spis treści
Dom jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 60g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, cebulę, limonkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić Szybkowar pełen wody do wrzenia toczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
2
Dodaj oxtail i mostek do wrzącej wody i powrót do wrzenia. Ustaw timer na 12 minut, po powrocie wody do wrzenia. Przygotuj miskę zimnej wody.Podczas gdy kości są wrzątku, umieścić cebulę i imbir na patelni arkusza i umieścić bezpośrednio pod elementem grzejnym brojlerów, pokroić bok do góry. Broil aż cebula i imbir jest ładnie zwęglone.Gdy zegar zgaśnie, Usuń oxtail i mostek i przenieś je do wody, aby ostygły. Dokładnie umyć kości, aby usunąć zatkaną krew lub inne zanieczyszczenia, które mogą zaciemnić zupę. Dobrze umyj garnek, a następnie dodaj kości i mięso z powrotem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
OxtailOxtail
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Na patelnię włożyć cynamon, anyż, nasiona kopru włoskiego i goździki i piec, często podrzucając, aby zapobiec poparzeniu, aż przyprawy będą pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać Prażone przyprawy do garnka z mostkiem i kości, a następnie dodać korzenie kolendry i 8 szklanek wody. Zamknąć pokrywę i doprowadzić kuchenkę do wysokiego ciśnienia. Gdy jest pod ciśnieniem, Ustaw timer na 30 minut.Gdy wyłącza się timer, użyj metody szybkiego uwalniania, aby zwolnić ciśnienie z kuchenki, a gdy ciśnienie spadnie, otwórz pokrywę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Wyjmij mostek i szybko owinąć go w folię, aby zapobiec wysuszeniu mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Pozostawić do temperatury pokojowej i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do użycia.Ponownie zamknij pokrywę szybkowaru i przywróć garnek do wysokiego ciśnienia. Kontynuuj gotowanie bulionu przez kolejne 45 minut, a następnie pozwól, aby ciśnienie spadło naturalnie.Gdy ciśnienie spadnie, otwórz pokrywkę i użyj szczypiec, aby usunąć ogonek i odstawić na bok(możesz oderwać mięso i tkankę łączną z wołów, aby podawać na wierzchu Pho, lub doprawić i wcisnąć do terryny). Przeprowadź wywar przez drobne sito siatkowe, aby usunąć substancje aromatyczne, a następnie usuń większość, ale nie wszystkie, tłuszczu.Powinieneś mieć teraz 5 filiżanek zapasu. Jeśli masz mniej, dodaj trochę wody, aby 5 filiżanek. Jeśli masz więcej, musisz nieco bardziej zagotować zapasy, aby się skoncentrować it.To przygotować Pho, moczyć banh pho w ciepłej wodzie przez godzinę, aby ponownie nawodnić. Kiedy makaron nie ma już twardego rdzenia, odcedzić je. Można je przechowywać w zamykanej plastikowej torbie w lodówce do jednego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
OxtailOxtail
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
PhoPho
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Wrzucamy przygotowany wywar do garnka i dodajemy sos rybny oraz odparowany sok z trzciny cukrowej, dostosowując oba do smaku. Utrzymuj bulion Pho ciepły na małym ogniu.Ponieważ makaron będzie się rozmokły szybko należy mieć swój stół przygotowany z przyprawami i mieć wszystkie dodatki przygotowane, dzięki czemu można zmontować wszystkie miski i dostać je do stołu tak szybko, jak to możliwe.Cebulę pokroić jak najcieńszą, a następnie namoczyć w wodzie. Pokrój ugotowany mostek. Polędwicę pokroić w plasterki tak cienko, jak to możliwe.Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Ponownie nawodniony makaron powinien gotować w około 1 minutę, więc przygotuj sitko i dodaj makaron do wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Wyparowanej Trzciny CukrowejSok Z Wyparowanej Trzciny Cukrowej
Sos RybnySos Rybny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
PhoPho
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Odcedzić, gdy tylko są gotowane (będziesz chciał, aby nadal były trochę żucia, ponieważ będą nadal gotować w miseczkach z bulionem).Podziel makaron między miseczki i top z pokrojonej cebuli, kolendry, mostek i surowej polędwicy. Doprowadzić bulion Pho do wrzenia i podzielić go między miseczki i służyć z resztą przypraw i dodatków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
PhoPho
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn